Akadálymentes változat
Köszöntő

Köszöntő

Tisztelt Lakosok, kedves Látogatók!

 

Tisztelettel és sok szeretettel köszöntöm Önöket Pap község honlapján! Örömömre szolgál, hogy a világhálót böngészve felkereste településünk honlapját.
 

Weboldalunkon községünkről, a helyben elérhető szolgáltatásokról kívánunk hasznos információkkal szolgálni. Ismertetjük a folyamatban lévő és már megvalósult fejlesztéseket, fényképekkel dokumentálva. Megismerkedhetnek településünk történelmével, kulturális hagyományaival.
 

A rendszerváltás óta eltelt negyedszázad alatt községünk jelentős fejlődésen ment keresztül, mely pályázati forráson túl a településvezetés és az itt élők kitartó munkájának köszönhető.
 

Kisvárda város közelsége ellenére helyben gondoskodunk a bölcsődei és óvodai nevelésről, iskolai oktatásról, kiépült szociális ellátórendszerrel rendelkezünk. Integrált Közösségi Szolgáltató Tér, Turistaház és Vendégház is található településünkön. Helyi kulturális rendezvényeinkkel a lakosok és az ide látogatók pihenését, szórakozását kívánjuk biztosítani.
 

Célunk, hogy településünk "Élhető falu" maradjon.
 

Hívjuk és Várjuk, keresse fel településünket, lássa meg községünk szépségét: a 3 hektáron elterülő, őshonos fákkal ültetett Bárókertet valamint a 2014-ben átadott játszóteret és fitness szabadidőparkot. Ismerje meg vendégszeretetünket, az itt élő embereket.
 

Honlapunkhoz hasznos és kellemes időtöltést kívánok.


Czérna Gábor

 

polgármester
Főoldal